digital happiness.

Boerdam is embracing the new world.

digital happiness.

We make projects fly!

digital happiness.

Collect moments. Not things.

digital happiness.

It’s rocket science!

everything starts from a dot.

Wij zijn altijd op zoek naar zelfstandige, multidisciplinaire, gemotiveerde medewerkers. Op dit moment hebben we de volgende vacatures.. Nog liever hebben we dat je een eigen invulling aan je werk geeft.

Bij Boerdam zijn we met het hele team op reis naar digitaal geluk. We hebben plenty toffe ideeën om de wereld een tikkeltje mooier te maken, maar missen nog één belangrijke metgezel, eenErvaren full stack developer.Kun jij de nieuwste webtechnologieën toepassen in tools en concepten om de wereld een stukje mooier te maken? Bij Boerdam werk je in een scrumteam van 6 collega’s, aan veelzijdige projecten. Je hebt veel vrijheid in het kiezen en toepassen van technologieën met het scrum team. Wij gaan voor Digital Happiness met onze klanten en verwachten dat je mooie ideeën hebt om in te brengen. In onze laatste projecten werkten we onder andere met .NET (4.5/core), Angular(2+), MSSQL, Firebase en ElasticSearch. We zijn op zoek naar iemand die continue on the job leert, dus als je deze combi nog niet helemaal in de vingers hebt leer je dat.


Ben jij tot 40 uur per week beschikbaar (minimaal 32 uur) en ben je klaar om door te stromen naar een ervaren developer functie? Neem dan contact op met Jessica, we zien graag je motivatie en portfolio tegemoet.

(acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

freelancers / partners / stagiaires.

Wij maken altijd graag kennis met:
freelancers grafisch vormgeving, front-end design en development
stagiaires hogere informatica, applicatie ontwikkeling, grafisch vormgeving, communicatie and multimedia design, of vergelijkbaar.
Neem gerust contact met ons op om te kijken of we iets voor je kunnen doen.

solliciteren.

Wil je meer weten over boerdam of heb je een voorstel om een functie in te vullen? Mail of bel dan met Jessica op 038-4216801. Wil je graag meteen solliciteren, stuur dan je motivatie, cv en eventueel portfolio naar info@boerdam.nl.