ROVA

ROVA werkt elke dag hard om onze omgeving schoon, heel en veilig te houden. ROVA is stoer. Robuust en vooruitstrevend. Vooruitstrevend in de manier van afval inzamelen. En ook nog eens ambitieus op maatschappelijke vlak. Samenwerken aan een schone samenleving.

ROVA wil graag betrouwbaar, transparant, dichtbij en persoonlijk zijn. Midden in de maatschappij. Niet alleen op straat, maar ook online. Om dit te bereiken is een ‘location based’ website ontwikkeld. Relevante informatie op maat voor ca. 900.00 inwoners. Onder de titel ‘grenzen verleggen’ laat ROVA in haar jaarverslag openlijk zien hoe vooruitstrevend zij bezig is op het gebied van afvalreductie en hergebruik van grondstoffen.

Tevreden mensen, een schonere wereld.

heart

 

missie.

Mensen voelen zich beter in een omgeving die schoon en gaaf is. Een plek waar inwoners gezond  kunnen wonen, werken en ontspannen, dat vinden ze bij ROVA belangrijk. Voor nu en voor de toekomst.

heart

 

samenwerken.

Van de inzameling van huishoudelijk afval tot het beheer van het groen. ROVA zet vol in op dienstverlening en service. Werken graag nauw samen met gemeenten en hun inwoners.

heart

 

circulaire economie.

ROVA ziet afval als een grondstof. Van afval kun je vaak weer nieuwe dingen maken. Een circulaire economie. Oftewel; zo veel mogelijk bestaande grondstoffen hergebruiken.

heart

 

sociale werkgever.

ROVA zet zich in voor maatschappelijk verantwoord werkgeverschap. Mogelijkheden voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Take a flight with us!